Andet grafisk design


Der kommer altid en masse grafiske ad-hoc opgaver inde fra højre, når man arbejder i især små virksomheder. Disse passer nødvendigvis ikke lige ned i en bestemt kasse, derfor har jeg valgt at ligge dem på denne side.

Design med fotoeffekt, sommer 2018.

VIP invitationer til mødebookere til Møde- og Eventmesse 2016 for Danhostel.
kursisinvitation

kursisinvitation2

Facadeskilt til Danhostels nye adresse, januar 2016.
skilt2 skilt

Business invitationer lavet for Danhostel i efteråret 2015.
invitation
landsmøde-invitation
Jeg smider da også gerne et diplom eller to ud af ærmet engang imellem.diplom-åretsvært

Her et sæt certificeringslogoer til Danhostel.
PrintPrintPrintPrint

Landkort der viser alle de byer hvor der lå et Danhostel Vandrerhjem i 2012.
tekstkort

Illustrator kan jo bruges til mange ting og her er det en stregtegning af min lille kunstneriske datter Mia der er kommet frem på skærmen. Tegningen er lavet efter et foto.

Jeg har efterhånden lavet en del wallpapers og dem må I da også gerne se. Det er dog sjældent at der er penge i at lave wallpapers eller skrivebords baggrunde, men det giver frihed til fri leg og det er godt sted at prøve ting af og bare designe helt som man vil.

Jeg elsker grøn, her lidt leg med Photoshop lag og de ting Photoshop ellers har at byde på. Enhver grafiker kan ALTID med det samme se hvad det er for standart ting man har brugt i Photoshop og uha de har nok også noget skidt at sige om den slags. Men I don’t care, det er gode effekter så hvorfor ikke bruge dem???

Jeg har altid beundret de designere der kunne lave ting hvor de gik helt amok med design på noget af “papiret” og resten var så roligt og alligevel hang det fint sammen. Jeg har forsøgt samme teknik her.

Dette wallpaper hedder LSD sommerfugl… need I say more?

Pas på det er f**king varmt ild det her!

Jeg elsker Japan og jeg synes japansk kunst er super spændende og inspirerende og derfor måtte jeg jo lave et japansk inspireret wallpaper.

Jeg elsker at tegne detaljerede øjne i photoshop og når man gør det skal man som regel afslutte en sådan tegning med et helt ansigt og DET tager tid. Derfor lavede jeg et øje der stod alene som et wallpaper. SÅ fik jeg opfyldt mit behov for at tegne øjne uden at skulle starte et nyt stort ansigts projekt.

Man kan virkelig kommer langt med få midler hvis man bruger photoshop brushes.

Jeg har noget med Egypten og pyramiderne og især mysikken omkring disse der facinere mig meget. Derfor måtte jeg jo lege med dette i et wallpaper design også.