Logoer & ikoner


Jeg har gennem tiden lavet en del logoer og også en det fiktive logoer, det er altid god træning og god udfordring. Logo design er en kompleks størrelse, og kan ikke gøres op i hvor hurtigt man kan smække et fly og en sky sammen. Der skal altid tænkes over indholdet, signalet, farverne, kvaliteten, sort/hvid osv.  Alle kan købe et logo til 5 dollars på fivr, men du får hvad du betaler for. Pas på at du ikke får lavet et logo af en uprofessionel, der får lavet noget, som ikke er vectorbasseret og den dag du skal have det på tryk, så har du et stort problem, med en fil, der ikke egner sig til det.

 

Logo til Zimpli.dk Handymand og Service. 2024.

 

Nyt logo til Bornholm Golf Open 2020

Bornholm golf open

 

Nyt logo til Danhostel Fordelskort – Bonusprogram 2019

 

 

Danhostels nye logo 2019 med farvecirklen fra FN´s Verdensmål.

 

 

Kim Qvistorff sælger vin og holder foredrag om samme. Her er et logo jeg har designet til ham.

 

Her er et eksempel på et “Golden Ratio Logo”, altså et logo der er designet ud fra den gyldne cirkel, kun halen bryder de faste cirkler. Dette logo er tilsalg, kontakt mig hvis du er interesseret.

golden ratio logo

 

Nye fine vektor logoer til Hjorths keramikfabrik på Bornholm.

 

She´s a dreamer logo.
shesadreamerlogo

 

Dette logo for Turismeministeriet er lavet for Turisterhvervets Samarbejdsforum i 2015. Logoet er med det samme velkendte hjerte fra VisitDenmark.
Turismeministeriet nyt logo lines

 

 

Logo for Gotvedpr.dk – Lavet ud fra kundens ønsker til farve og skrifttyper.

 

Smykke Design Forum har fået designet dette fine logo og jeg er ret glad for det. Det er ren illustrator og derfor selvfølgelig fuld vektor grafik der kan kommer op i uendelig størrelse.

 

www.nbgk.dk Nordbornholms Golfklub, havde ikke brug for et nyt logo, men de havde brug for at deres logo blev lavet som vektor grafik. Det var en udfordring men det lykkedes.

Ikoner til et lejrskole site, ikonerne skal symbolisere forskellige fag.
dansk-historie-final krop-bevægelse-final  natur-teknik-final sjovt-socialt-final