Postkort, Visitkort & kreditkort


Det er altid hyggeligt med de små opgaver, der kan komme ind imellem i form at små visitkort, postkort eller lignende. Her er et par eksempler på dette.

Det Bornholmske Pas – Postkort. Lavet som en sjov kommentar til det med at den nuværende pas kontrol igennem Sverige reelt betyder at man skal have sit pas med for at rejse fra København til Bornholm.

bhpasbillede

Nye Gavekort designs for Danhostel sommer 2016 – Findes både som beløbsgavekort og som fast produkt, typisk brugt til konkurrencer m.m.
gavekort1a gavekort2a gavekort3a gavekort4a

Nye visitkort til Danhostels medarbejdere efter vi er flyttet til den nye adresse. Januar 2016.
visitkort

I 2015 lavede jeg nye gruppekort til Danhostel, de kom til at se således ud.
gruppekort gruppekort1

I 2014 stod vi pludselig og skulle akut bruge nye visitkort, der var ca. en halv time til at lave dem fra idé til design og inden trykfilen skulle afleveres. Det blev til dette resultat, som jeg egentlig synes er ok, tiden taget i betragtning.
visitkort-1 visitkort2-1

Danhostel Årskort 2015 / Familiekort – Det enkle design fortsætter men farven er lavet mørkere og mere stilren. Farven skal også gøre det tydeligere at se forskel på dette kort og de gamle kort.
familiekort familiekort1

Her et par postkort lavet for generel markedsføring af Danhostel.

postkort1 postkort2 postkort3 postkort4 postkort5

Tømrermester Gabriel fik dette visitkort fordi jeg aldrig før har set et håndværkervisitkort der så sådan ud. Det handler jo om at skille sig ud fra mængden.