Redaktionelt arbejde og Content Management


I mit arbejdsliv har jeg altid haft job i små virksomheder, det har givet mig mange kompetencer uden for mig eget fagområde. Jeg er meget taknemlig for at have haft disse muligheder. Det har bl.a. betydet at jeg har fået lov til at lave en masse redaktionelt arbejde og content mangement i form af nyheder, artikler og indholdstekster til websider.

redaktionelt arbejde

Her er et par eksempler på den form for redaktionel arbejde jeg har lavet i forbindelse med mit job som grafiker og support manager hos Danhostel. En stilling der også involvere en stor del af en content managers og webredaktørs arbejde.

Stor sektion på danhostel.dk om Danske Nationalparker

Artikel om Danhostel Ebeltoft

Artikel om Danhostel Grindsted-Billund

Nyhed på Danhostel.dk

Tekster til Danhostel.dk Guides til børnefamilier

Ovenstående er kun et lille udvalg af det redaktionelle arbejde jeg har lavet for Danhostel.

Ud over dette har jeg bl.a. også skrevet artikler til medlemsbladet til Den Japanske Haveforening. Jeg har lavet alt indhold i form af tekst og design på peterkronow.dk og så er der selvfølgelig de mange blogindlæg du finder her på siden.

Jeg håber på at kunne udvikle denne del af mit arbejde frem i tiden, da det som så mange andre ting, også er godt at kunne. Det redaktionelle arbejde kan sagtens være en del af en grafikers arbejde.

Her en fyldige guide sektion på danhostel.dks webside fra 2017.