Referencer


Samlet oversigt over opgaver jeg har lavet for forskellige, firmaer, foreninger og organisationer. Skal jeg også lave noget for dig, så kontakt mig på line-design(a)hotmail.com


Russian Blue Klubben
Russian Blue Klubben skulle også bruge en ny webside, det fik de så her i marts 2022. Hurtig og let opgave med at migrere en gammel webside over i en wordpress løsning som alle kan bruge.
russianblueklubben


HOTEL BALTIC
For Hotel Baltic skulle der hurtigt laves en helt nyt webside klar til sæsonen 2021.


BORNHOLM GOLF OPEN
Nyt fint logo fra 2020.
Bornholm golf open


QVISTORFF VIN
For Qvistorff Vin lavede jeg en simpel visitkort webside samt deres nye fine logo. Her var fokus på noget stilrent og enkelt.


HJORTHS FABRIK

For Hjorths Fabrik har jeg i starten af 2017 lavet disse opdaterede logoer, der bl.a. skulle bruges til at lave nye stempler. Det logo Hjorts Fabrik brugte nu, var meget gammelt og fandtes ikke som vektor fil. Det fik vi dog rettet op på, samt opdateret logoet så det fremstod mere rent.
Hjorths Fabrik Hjorths Fabrik


DANHOSTEL

I mit arbejde hos Danhostel har jeg bl.a. lavet webdesign, nyhedsbreve, plakater, flyers, online præsentationer i Prezi og PowerPoint, messe materiale i form at bannere m.m., microsites, medlemskort, visitkort, postkort, Ikoner, certifikater, online bannere, sociale medier, konkurrencer, Kataloger, årsrapporter, outdoor kampagner og busbannere, festivalarmbånd m.m.

Her ses et udvalg af de ting jeg har lavet for Danhostel.

fritidoglev

Print banner-experimentarium

messestand

messeside1

02

års2013

firmaflyer

busbagside2


TURISMEMINISTERIET

For Turismeministeriet har jeg lavet et nyt logo, der har det kendte hjerte fra VisitDenmark i sig, ud over det har jeg lavet messe materiale til Turismeministeriets stand på Folkemødet 2015 og 2016.

Turismeministeriet nyt logo lines
Overordnet logo.


Kæmpe banner på 6 meter. (alternativt logo)


Beachflag


Roll-ups

folkemødet


DR3 – MENNESKEFORSØG

For DR3s program “Menneskeforsøg” fra 2014 har jeg lavet dette manipulerede billede. Her skulle menneskerne “flyttes lidt tættere ud til kanten”, som sagt så gjort.

02
Efter billede.

01
Før billede


LIBERAL ALLIANCE GENTOFTE

For Liberal Alliance Gentofte har jeg lavet denne flyer i 2014.

liberal02 liberal01


NOVA-NATURA.DK

For Nova-natura.dk har jeg stået for konceptudvikling samt hele opbygningen af webshoppen, vedligeholdelse og opdatering af siden samt sociale medier som Facebook m.m. Den lille webshop kan ses her nova-natura.dk.

webside


DEN JAPANSKE HAVEFORENING – NIWA

For Niwa har jeg bl.a. lavet sociale medier hovedsageligt Facebook, vektorlogo samt flyers.

niwa-flyer1a niwa-flyer

niwa-logo-sol-tegn


BORNHOLMS MUSEUM

For Bornholms Museum lavede jeg i min studietid nogle skolesider til internettet, som desværre ikke findes mere. Senest har jeg stået for oprettelsen og opstarten af deres Facebookside. Ud over det har jeg produceret plakater som sælges i deres museums butik fra maj 2017.

facebookside Bornholms mussem


NORDBORNHOLMS GOLFKLUB

For Nordbornholms Golfklub har jeg stået for designet af et nyt og moderne vektor logo der kan bruges i alle størrelser og både til skræm og tryk.

logo2


GUINNESS WORLD RECORDS MUSEUM

For Guinness World Records Museum har jeg stået for oprettelse og opstart af deres Facebookside samt gennemgang, opdatering og vedligeholdelse af deres eksisterende webside for en periode i 2014/2015.

guinness

 


HEDENSKABET.DK

For Hedenskabet.dk (stort community i midt 00érne, desværre lukket nu) stod jeg bl.a. for design af logo, hjælp til webside samt bilstreamere og bogmærker m.m.

hedenskabet

hedenskabet-bogmærke


SMYKKE DESIGN FORUM

Smykke Design Forum er noget helt specielt for mig, jeg var nemlig i sin tid med til at starte det op i staten af dette årtusinde. Jeg har derfor stået for webside, forum administration, logo, Facebookside, koordinering af konkurrence med sponsorer osv. Portalen findes endnu og kan ses på www.smykkeforum.dk

Smykke Design Forum top banner smf-logo-canvas


Detur – Rejseselskab

For Detur er det blevet til en enkelt fin avisannonce sat i 2016.

detur-annonce


CEPOS – Center for Politiske Studier

For CEPOS har jeg lavet denne politisk infografik, der gik ud på at formidle noget meget kompleks og tungt tekst så alle kan forstå det.

Print