Sociale medier


Sider og annoncering på Facebook
Min erfaring med Sociale Medier spænder bredt og jeg har stor erfaring med især Facebook og business Manageren her. Jeg har ansvaret for flere virksomhedssider på Facebook bl.a. Danhostel, Den Japanske Haveforening, Nova-natura.dk og min egen side.

Mit arbejde med Facebook spænder fra at lave online grafik til bannere, billeder og annoncer m.m. Men ud over det laver jeg også den tekniske del med opsætning ag annoncer, målgruppe segmentering, budget osv. Jeg skriver løbende opslag og engagere de følgere der er.

sociale medier

Sider på LinkedIn
Her står jeg for Danhostels virksomhedside hvor der løbende deles relevant indhold og promoveres Danhostels Konference produkt. Jeg laver ikke annoncering på LinkedIn. Det er en længere forklaring, men i bund og grund handler det om at den slags annoncering ikke fungere godt nok i forhold til Google og Facebook.

sociale medier

Instagram
Også her styrer jeg et par sider, med opdatering af relevante billeder, samt annoncering der primært styres igennem Facebook Business manager.

sociale medier

YouTube
Her står jeg også for indhold til Danhostels YouTube kanal i form af at få lagt videoer op og vedligehold det indhold der ligger der.

Ud over disse Sociale Medier har jeg også kendskab til en del andre, bl.a. SnapChat, Jodel, Pinterest og Twitter.

sociale medier

Jeg har en del uddannelse i form af kursus fra et af Danmarks førende bureauer inden for Sociale Medier, Bigum&Co. Kurser der er taget i løbet af 205, 2016 og 2017.

Jeg deltager i flere online grupper på bl.a. Facebook hvor jeg følger med i de seneste trends og tendenser indenfor Sociale Medier og online markedsføring i forbindelse med disse.

Jeg ser primært Sociale Medier som en markedsførings kanal til det indhold man har på sin webside.