Websider


Jeg kan hjælpe dig med at lave websider der er målrettede dine kunder og som er let at finde på google. Din webside kan sættes op hurtigt og enkelt og vil tilpasse sig alle de moderne krav der i dag er til websider. Ikke mindst tilpasning til mobiltelefon og tablets. Skal du bruge godt SEO (søgeoptimeret) indhold så hjælper jeg også gerne med at skrive det. Alt aftales på forhånd hvor der også laves en plan og forventningsafstemmes, så du ved med det samme hvad du ender med at få for det beløb der aftales. Kontakt mig hvis du din webside trænger til at kommer ind i 2021 eller hvis du har behov for noget helt nyt. skriv til line-design(a)hotmail.com

Herunder kan du se eksempler på websider jeg har lavet eller været med til at lave.

Zimpli.dk er en webside til handemand i Storkøbenhavn, siden er en del af helt samt identitetsprojekt med logo og webside.

zimpli

Qvistorffvin.dk er en meget simpel “visitkort” webside hvis formål er at skabe kontakt på en moderne måde.

Jeg har sammen med mit team deltaget i designet og implementering af Danhostel.dks nye webside og bookingportal i 2018. Her har jeg været en del af hele fasen fra design manual, opsætning, tests osv. Lavet i Drupal.

Jeg har sammen med mit team været en del af design og implementering af små websider til mere end 40 Danhostels. Siderne har den samme WordPress skabelon og er så tilpasset det enkelte hostel. Du kan se et eksempel på siderne her på Danhostel Sandvig.

Nova-natura.dk er min lille WordPress butik med mine plakat designs. Du kan læse meget mere om siden og forretningen her.

webside