Websider


Jeg har sammen med mit team deltaget i designet og implementering af Danhostel.dks nye webside og bookingportal i 2018. Her har jeg været en del af hele fasen fra design manual, opsætning, tests osv. Lavet i Drupal.

Jeg har sammen med mit team været en del af design og implementering af små websider til mere end 40 Danhostels. Siderne har den samme WordPress skabelon og er så tilpasset det enkelte hostel. Du kan se et eksempel på siderne her på Danhostel Frederikshavn.

Nova-natura.dk er min lille WordPress butik med mine plakat designs. Du kan læse meget mere om siden og forretningen her.

webside

Bygningssnedker Peter Kronow ønskede en alternativ måde at gøre opmærksom på sig selv på jobmarkedet og i fællesskab fik vi skabt denne side der gerne skulle sælge ham som et produkt til en kommende arbejdsgiver. Jeg måtte derfor finde både min marketing, branding, web og grafiske kompetencer frem da jeg lavede denne opgave. Se hele siden på www.peterkronow.dk – Den glade bygningssnedker.
peterkronowprint

Denne lille side er en WordPress side lavet ret hurtigt ved hjælp af en af de mange gode skabeloner man kan downloade. Lille hyggelig webbutik med unika stregportrætter. Siden er lukket ned igen, men den er et godt eksempel på hvordan man hurtigt og nemt kan lave en lækker lille webside.
Screendump af stregportræt.dk