Det er ikke altid man sparer penge ved at ”gøre det selv”.


Et lille eksempel fra min hverdag.

Jeg mente forleden dag, at jeg sagtens selv lige kunne klippe mit hår. Jeg skulle bare lige lave en blød overgang fra kort hår til langt hår foran, og pænt indramme mit ansigt. Efter at have klippe lidt stod jeg med noget der mildest talt lignede, at jeg havde været oppe og slås med en græsslåmaskine.

Jeg undlod at gå i panik…

Jeg lagde saksen fra mig, satte håret i en hestehale og gik ind og bestilte en tid til en frisør dagen efter.

Jeg slap nådigt, da mit miserable ”gør det selv” forsøg godt kunne reddes.

MEN dette er blot endnu en reminder om, at hvis man ikke ved hvad man laver, så kan det komme til at koste dyrt, at forsøge at spare penge ved at ”gøre det selv.”

Det gælder uanset om du skal have klippet hår, lagt nyt tag eller lavet grafisk arbejde.

God dag.