Kend forskellen på vektorgrafik Vs. Pixelgrafik og få optimal grafisk kvalitet og større fleksibilitet.


logo1 logo2
Se forskellen.

Få dit logo digitaliseret for kun 500-800,-

De fleste logoer kan digitaliseres som vektorgrafik for 500-800,- + moms afhængig af kompleksitet og typografi. Med et digitalt logo er det nemt at skifte størrelse, farver og kontur etc. Dine grafiske leverandører kan nu lave markedsføringsmateriale af perfekt kvalitet – hurtigere og dermed billigere.

Med vektor grafik bliver dit logo / grafik fuldt skalerbart og medieklart

Vektorgrafik er oplagt til et logo, der ofte bruges i flere størrelser, på forskellige baggrunde og i en eller flere farver. Netop derfor har et logo i vektorgrafik den fordel, at det helt uden kvalitetstab og meget nemt kan tilpasses de enkelte brugssituationer og de grafiske processer og maskiner som benyttes.

Vektorgrafikkens teknik og fordele bygger på, at kurver og linjer bruges til at optegne logoets former med. Med de professionelle grafiske programmer er logoet defineret med matematiske kurver. Nu kan logoet sættes op og ned i størrelse uden at miste sin kantskarphed – dvs. kanterne bliver ikke takket i store størrelser, men tilpasser sig printerens eller skærmens opløsning.

Pixelgrafik – brugbart, men ikke så fleksibelt i grafisk produktion

Pixelbaseret grafik og digitale fotos er opbygget af små billedelementer med fast størrelse dvs. grafikken får takkede kanter eller fotos bliver uskarpe/grynede hvis man overskrider brugsstørrelsen i forhold til opløsningen. Styring af farvekvalitet / farverum kan også være en udfordring i forhold til det program eller udstyr grafikken skal bruges i. Det giver derfor god mening teknisk og økonomisk, at man en gang for alle får omlagt sit logo til vektorgrafik.