Nu har din Facebook side ikke længere en startside – Her er hvad du gør.


OPDATERET 22.12.2016
Din interesseliste ligger nu ikke længere ude i din menu og mange vil derfor  tro at den er væk. Det er den ikke. Du kan stadig søge den frem inde i Facebook. Når du har fundet den frem så gem den som favorit i din browser så er den let at finde igen.

Før i tiden kunne man bruge sin virksomheds Facebookside til, at like andre Facebooksider og derved få en startside med ens Facebooksides interesser.

Det kunne benyttes til, at dele indhold på sin Facebook side, som andre Facebooksider har lagt op. Eks. en hotelkæde kunne på deres Facebookside dele indhold, som de forskellige hoteller lagde op på deres egen Facebookside.

Dette er ikke længere en mulighed. I hvert fald er det ved at blive udfaset.

Og hvorfor nu det?

Jo fordi Facebook altså virkelig gerne vil have, at vi er os selv og interagere som os selv når vi er på Facebook. De har dog været så flinke, at give os muligheden for, at interagere som vores Facebookside stadigvæk. Nu skal du bare vælge din Facebookside (frem for dig selv) hvis du vil like, kommentere eller dele på din Facebooksides vegne, og ikke dine egne.

Der er en løsning, den kræver desværre, at du bruger i hvert fald 15 minutter på det.

Løsningen er, at benytte sig af interesselister.

Du finder dem på din profil her, ude i venstre side under dine venner.
interesseliste

Klik på “interesselister” og “opret ny”. Nu kan hotelkædens Facebook medarbejder tilføje en interesseliste, med alle hotellernes Facebooksider og andet relevant. Listen gemmes og kan nu ses samlet ved, at klikke på den.

Bemærk at der kun vises de første 25 bedste resultater, når man opretter listen. Har man 80 hoteller der alle starter med “Danhostel” skal hvert enkelt fremsøges, da man ellers kun får en liste med de første 25.

Når du har din liste behøver du ikke, som privat person like disse sider, for at få dem frem. Og du får ikke deres opdateringer i dit normale Facebook flow. Du klikker blot på listen, og nu har du en “startside” til din virksomhed, som kan benyttes til at like, kommentere og dele indhold. Men husk at vælge din side først, så det ikke er dig som privat person der gør det.

Jeg håber det er til at forstå ellers svare jeg gerne på evt. spørgsmål på min Facebookside her: https://www.facebook.com/linedesigndk/?fref=ts