Sletter du gammelt indhold på din webside?


Det skulle du måske lade være med…

Det er rigtigt at det ikke ser super fedt ud med forældet indhold på din webside, og selvfølgelig skal du sørge for at alle sider, er opdateret og har korrekte oplysninger.

MEN, hvis du eks. afholder konkurrencer, skriver blogs eller artikler, eller har andre events på din webside, som er med til at få folk ind på siden. Så lad det stå! Også når konkurrencen er udløbet, eller når artiklen er et par år gammel.

HVORFOR?

Fordi det netop kan være disse ting, der gør at folk finder din webside via søgemaskiner. Det er super god SEO at beholde indhold på sin side!

Det der er vigtigt er dog, ALTID at have udgivelses dato tydelig på dine ting. Så når du skriver at “Obama er præsident i USA”, så ved vi godt at det var han, da du skrev artiklen, så der står ikke noget forkert om 2 år.

Ved konkurrencer skriver du bare at den er udløbet, osv. På den måde kan du bevare det indhold der lokker folk ind på siden, og stadig have en fuldt ud god opdateret webside.

Lav gerne et arkiv til disse ting, og sørg for at det altid, er muligt at tilgå resten af siden fra de gamle artikler m.m.

Bemærk, har du en butik er det ikke en god idé at lade udsolgte produkter stå, med minder du får dem hjem igen. Det vil irritere dine kunder. Dette er undtagelsen der bekræfter reglen.