Webdesign trends anno 2015


Rigtig mange ting fra 2014 går igen i 2015, fordi det bare er fede ting der virker. Flat design er stadig in og vil være det i 2015 også. Der vil dog komme flere individuelle og personlige designs, frem for de mange templates der kan findes rundt omkring. Folk vil stadig gerne være unikke.

Din typografi og dine overskrifter skal dog ikke være flat design, det forudses at der vil komme gang i skygger og 3D effekter på skrifterne i 2015. Personligt er jeg spændt på at se om det passer. En ting er dog sikkert, størrelsen på teksten skal op. Det skal være stort!

En anden ting der er kommet for at blive er responsive design, det hele skal være flydende så det passer til enhver skærm uanset størrelse. Dit design skal se fedt ud både på en mobiltelefon og på skærmen hjemme i stuen. Husk også at lave responsive typografi hvilket også kommer mere frem i 2015.

De store widescreen billeder er også kommet for at blive, endog endnu mere i 2015. Billederne skal fylde skærmen ud og vi vil ikke have menuer i siden af skærmen. Billederne skal også være uploaded langt stører nu, i takt med at flere for store HD skærme.

Infobokse, dem skal du bruge, de skal indeholde små appetitvækkere til det egentlige indhold og du må gerne bruge mange af dem.

Animation skal du også bruge igen i 2015, men ikke for meget, det skal kun være små ting der lige giver dit design lidt ekstra liv og interaktion.

Fart på! Din side må bare ikke være langsom, vi gider det ikke mere, tålmodigheden i forhold til de langsomme sider er brugt op nu. Lav evt. en side der loader efterhånden som man scroller ned, så ikke hele siden skal læses ind på en gang. Lange sider hvor der skal scrolles meget er også in i 2015, så bare lad dem rulle derudaf. Forbrugeren vil hellere scrolle langt end at klikke og derfor skal dit indhold være mere simpelt, så man ikke skal klikke sig ind på mere info hele tiden.

Geometriske mønstre kommer så småt frem igen i 2015, vi har lang tid været glade for solide farver uden noget der kunne forstyrre øjet. Nu er vi klar til noget nyt og mere livligt.

Det var mit input til de nye webdesign trends i 2015

COLOURBOX6827878