Danhostel katalog for 3. år i træk


Så kan jeg endelig læne mig tilbage og nyde synet af kassevis (70.000 stk.) kataloger, der er leveret og klar til at kommer ud til danskerne. Danhostels Katalog 2016 er på gaden og designet og layoutet af mig. Da det er en tilbagevendende opgave, er det fedt at se hvordan den, og jeg har udviklet mig igennem årene. Faktisk er det 4. år i træk jeg layouter kataloget for Danhostel, men første år måtte jeg holde mig til en anden grafikers design. Efterfølgende fik jeg selv lov at stå for den del også. Det har jeg været super glad for. Det er altid tilfredsstillende, at se sit design kommer ud til en masse mennesker. Jeg er især glad for 2016 udgaven af dette katalog, da det er blevet mere elegant og informativt.

Kataloget ligger sig tæt op af den måde som konkurrenterne laver deres katalog, og der er fokus på lækre billeder, samt på attraktive informationer, der skal tiltrække gæsterne. Og så er tilgangen til dette katalog meget lettere, da vi har halveret antallet af ikoner, og derved gjort det hele mere overskueligt. Der er fokus på de moderne faciliteter som fri WiFi og handikapvenlige arealer.

Samtidig skulle kataloget også rumme Danhostels andre forretningsområder, ud over den klassiske Familieferie. Der er således blevet et par sider til Sports hostels, Lejrskole hostels og ikke mindst de konference certificerede hostels. Til slut et par sider med markedsføring af sociale medier og nyhedsbreve. Kataloget er ud over printkatalog, også tilgængeligt som online bladre katalog og som mobil App.

Vi har i år også gjort noget vovet. Vi har nemlig sat en “single far” på forsiden af kataloget. Han bliver dog til en far med en mor, når man åbner kataloget op, og samtidig ser bagsiden. Katalogets omslag afspejler derved Danhostels ånd, om at der skal være plads til “Familier i alle størrelser”

katalog