Derfor skal du ikke nødvendigvis have en APP.


For nogle år siden skulle ALLE have en hjemmeside. (Glæder mig til alle vender sig til at kalde den en WEBSIDE). De skulle have en hjemmeside fordi det har alle de andre jo. Men de havde ikke noget idé om hvad de ville bruge hjemmesiden til og hvordan det skulle vedligeholdes bagefter. Eller hvordan folk skulle finde den og når de fandt den hvordan de så ville have kunderne til at agere…

Den gang var svaret, hvis du ikke ved hvad du skal bruge en hjemmeside til… så skal du ikke have en hjemmeside, og slet ikke i dag hvor man evt. bare kan nøjes med en Google+ profil hvor man viser hvem man er og hvordan man finder kontaktoplysninger. Slut, gratis, tager 5 min.

DET SAMME GÆLDER ALTSÅ MED APPS!

Lad være med at sig at du skal have en APP hvis du ikke har brug for den. Hvis det er fordi din webside skal se godt ud på en telefon så lav en webside med responcive design. Det er langt den bedste løsning.

Skal du have en APP skal den være hip, smart, brugervenlig og ikke mindst have et formål. Og så skal den være noget folk faktisk gider at gemme på deres telefon og tablet og bruge.

Så inden du går ud og burger millionerne på at udvikle en APP så træd lige tilbage og se på om behovet er der.

Modern communication technology

Her er en udmærket artikel om Appens død…