”Kan du ikke lave 3 forslag…”


Hvor mange har mon ikke hørt denne sætning fra en kunde? Spørger de mon også tømmeren der skal bygge deres trappe om ikke han kan komme med 3 forskellige trapper og så kan jeg vælge den jeg bedst kan li?

Jeg kommer aldrig med 3 forslag til mine kunder. Fordi mine kunder fortjener kun det bedste. Og det er kun 1 forslag som jeg selv synes er det bedste. Det er mig der er hyret til opgaven fordi jeg er professionel, så jeg skal ikke overlade valget af hvad der er godt eller skidt til kunden. Det ansvar tager jeg gerne selv.

Design er en proces, og når jeg præsentere et stykke grafisk arbejde til en kunde eller min chef, så taler om hvilke justeringer der evt. skal til før at vi begge er vilde med resultatet. Jeg tager hellere et par arbejdsgange mere og sikre mig at produktet er i top, frem for at lave 3 discountprodukter og bede kunden om selv at vælge. Sådan som alle de professionelle gør. Hvis kunden synes jeg har lavet noget lort og vi ikke kan mødes, jamen så starter vi forfra. Vi hiver ikke noget op fra ærmet som vi ikke selv synes var det bedste vi kunne vise frem.

Jeg skal selv elske mit arbejde før at kunden kan.

3-versioner