Dobbelt op på kliks på indhold i nyhedsbrev


Som typisk kvinde falder det mig ikke altid naturligt, at blære mig og vise mine resultater frem. Det er derfor noget jeg skal øve mig på og blive bedre til. Derfor kommer her lidt blær.

Det sidste sensommer 2015 nyhedsbrev jeg lavede for Danhostel kom rigtig højt op i klikprocent. Hele 23,83 hvilket er næsten en fordobling i forhold til året før. Forskellen var at vi valgte at ligge alle tilbud direkte ind i nyhedsbrevet. Det må siges at have været en god idé. Det gav langt flere aktive kliks og samtidig et rigtig godt billede af hvilke tilbud der var de mest attraktive. God viden og godt salg i en og samme pose. Idéen var min. chefen var på ferie og jeg besluttede mig derfor for at prøve noget nyt. Og heldigvis var min chef glad for det positive resultat.

Se nyhedsbrevet her.

nyhedsbrev