Jeg afholder også kurser


Jeps den slags kan jeg også, og jeg vil påstå at jeg ikke er helt dum til det. Nok mest fordi jeg faktisk har det rigtig godt når jeg får lov at stå foran en masse mennesker og være på. Jeg forsøger altid at gøre det så underholdende og indlevende som muligt så tilhørerne ikke keder sig. Selvom man kommer med guldkorn kan det godt bliver langtrukkent, hvis man ikke formår at levere varen med lidt humor.

Jeg var 3 steder rundt i landet og afholde kurser sammen med et par kollegaer for samlet ca. 100 Danhostel værter og medarbejdere. Ud over undervisning i deres ratingsystem, ekstranet og intranet snakkede jeg også en stor del om Facebook, tips og tricks og ratings generelt. Rigtig spændende at få lov til og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Her er et par stemningsbilleder.

kursus1
kursus3
kursus2