KEEP IT SIMPLE


Dette korte ordsprog prøver jeg at leve efter hver eneste dag.

Jeg har altid selv været til de enkle løsninger men når idéerne sprudler og stemningen er i top så kan jeg også blive grebet os styrte fremad med 700 km i timen imens jeg kaster om mig med nye tiltag. Corona satte en stopper for det tog der måske allerede var ved at løbe løbsk.

Når man køber et vandrerhjem og skifter alt i sit liv ud, job, branche, bolig, sted i landet, barnets skole og starter helt forfra, så vil man bare gerne det hele. Og gerne i går!

Jeg er typen der starks handler på mine idéer og straks går i gang og begynder at undersøge muligheder og problemer. Det betyder også at jeg nogle gange får brugt noget tid på noget der ikke bliver til noget. Og nogle gange får startet noget som må opgives, eller udskydes. Det gør også at jeg får sorteret ud i de idéer der måske ikke kun ville være positive. Idéer der kunne skabe mere arbejde og mere indtjening, men også mere besvær og flere søvnløse nætter og unødvendig stress.

Vi behøver ikke holde åbent året rundt.

Vi behøver ikke holde julemarked og vintermarked i februar.

Vi behøver ikke starte Bornholms eneste Pokebowl TakeAway.

Vi behøver ikke lave bytte-samlekort-dag for øens børn.

Vi behøver ikke kaste os ud i speeddating.

Vi behøver ikke samle alle kollegaerne i branchen til events.

Vi behøver ikke holde selskaber.

Vi behøver ikke tage ansvaret for nøgler og rengøring for andre ferielejligheder.

Vi behøver ikke være bagagecentral.

Vi behøver ikke holde grille aftener.

Måske kan vi nøjes med at drive et vandrerhjem helt nede på jorden hvor vi sælger overnatninger med eller uden forplejning og så er det også fint nok. Så lader vi bare de andre om at holde forfatteraftener, intimkoncerter, Disko i haven og Storskærmfodbold på en højhellig onsdag hvor vi bare gerne vil tidligt i seng.

Vi fortæller os selv at vi nok skal nå det hele, men lige nu skal vi måske bare holde os til den helt almindelige drift og håbe på at vi i år får det personale vi skal bruge så vi måske kan få luft til de mange idéer der lige nu flyver lidt i luften.

keep it simple

keep it simple