Kursus i videoredigering


Det er et stort privilegium endelig at kunne sætte hak i videoredigering på CVét. Det er noget jeg har ønsket mig at lære i rigtig lang tid. Allerede da jeg var på kursus i Adobe After Effects sidste år kom jeg lidt ind i denne komplekse film verden.

Og nu med endnu et kursus i baghånden, nemlig videoredigering i Adobe Premiere, kan jeg endelig meste denne kunst også. Klipning og redigering af video. På mit kursus fik jeg lavet denne lille (læs: over 5 minutter lange) video med min datter Mia.

Her er leget med film i forskellige formater, indsætning at tekster, skilte og streamere, klipning af lyd og musik samt andre sjove effekter. Alt sammen noget der har styrket mit kendskab til programmet og videoredigering i det hele taget.

Kan allerede nu se hvorfor det med et storyboard er då uhyre vigtigt at have inden man går i gang.

Jeg håber at kunne bruge mine nye tillærte evner til også at lave flere videoer i mit arbejde.

Se videoer her: line-design.dk/video