Når folk ikke forstår min humor…


Bliver jeg opfattet som værende en negativ person… Det er ret skidt for jeg er faktisk en meget glad, udadvendt og positiv person.

MEN, jeg er også bevist om at jeg generelt er meget bramfri og ligeud. Jeg er ufattelig sarkastisk og derfor kan der godt være nogen, der misforstår mig en gang imellem. Især Nordmænd, der går det helt galt.

Det vigtige er, at jeg er bevist om det og derfor tilpasser min humor til situationen. Jeg ved godt jeg ikke skal stille mig op foran en forsamling og kaste om mig med stand-up replikker. Men hjemme på kontoret, blandt kollegaer der kender mig og forstår mig, der må den godt få lidt mere.

Hvordan er jeg blevet sådan?
Jeg voksede op med gamle danske film som soldaterkammerater, En pige og 39 sømænd osv. Jeg slugte det råt, alle de jokes der var der og kan stadig citere en del fra mange af de film.

I mit ungdomsliv og voksenliv har jeg dyrket og dyrker jeg stadig godt gammeldags stand-up comedy. Fordi det er bare sjovt og jeg elsker det. Og det er klart at man lader sig inspirere af den slags. Jeg vil hellere ind og se stand-up end i teateret eller lignende.