Det går pænt stærkt…


Ja jeg er kendt for min hurtighed. Jeg arbejder hurtigt og effektivt og får altid rigtig meget fra hånden.

Onde tunger vil påstå at det er stræber agtigt, eller at jeg ikke er grundig nok i mit arbejde…

Faktum er, at jeg generelt bare er en person, der lever mit liv hurtigt. Det er ikke noget jeg tænker over, det er bare sådan jeg er.

Og nej vi taler ikke om et vildt liv i overhalingsbanen. Vi taler om en person der ikke kan sidde stille.

”Er det ikke svært når man har et kontorjob?”

Jow, men det er ikke på den måde jeg ikke kan sidde stille. Det handler om, at jeg bare hele tiden skal have gang i noget, og hele tiden bruger min tid konstruktivt. Skabe noget, lave noget, ændre noget…

Og så er det egentlig ikke så vigtig, om det er vasketøjet, haven eller strikketøjer derhjemme, eller opgaverne på arbejdet. Der skal bare hele tiden være gang i noget.

Derfor har jeg også et hav af to-do lister. Man skulle jo, guderne forbyde det, nødig kommer til at kede sig. Kedsomhed er det værste jeg ved. Det er tid og i bund og grund mit korte liv der suser forbi, uden at blive brugt. Det går ikke.

”Er du ikke mega stresset altid så?”

Nej da, jeg stresser kun når jeg ikke har noget at lave. Jeg slapper bedst af når jeg er i gang med noget. Om det så er at tegne en tegning, eller købe ind har ikke den store betydning.

Moralen er, vi har kun et liv, få så meget ud af det som du overhovedet kan.