Så er jeg i luften med min nye blog og portfolio.


Selvom den gamle side var fuldt optimeret, og kunne ses godt på både computer, mobil og tablet så manglede den det lette og overskuelige flow, som denne nye side har.

Når man sidder med sin mobil eller tablet, SKAL det være let at finde menuen, let at finde toppen af siden, og let at scrolle rundt, uden at tingene bliver væk. Alt dette er løst med mit nye design.

brandnew

Websiden er som tidligere lavet med WordPress, og det valgte tema er et af WordPress´ gratis temaer, som hedder Customizr, oversat noget i retning af: Tilpasser. Og det er netop hvad der er fedt ved lige netop dette tema. Det kan tilpasses til at se ud lige som du selv ønsker det. Stort set, for der er selvfølgelig nogle rammer som temaet er bygget op omkring. Men i forhold til andre temaer, er der meget frie hænder her. Hvilket er grunden til, at jeg har valgt netop dette tema, som også fungerer upåklageligt til mobil og tablet.

Læs mere om temaet Customizr her

Jeg havde en idé om at samle mange af mine sider, og derved lave en ”one page” webside, som er det helt nye sort inden for websider. En ”one page” webside består i ordets forstand af en enkelt side, som man hopper op og ned i via links. Af hensyn til min SEO, har jeg IKKE valgt at lave min side om til en ”one page” webside, da jeg I så fald ville miste en masse gode indgående links. Havde jeg stået og skulle lave en helt nye side fra bunden, havde jeg klart valgt ”one page” designet, da dette er det ultimative til mobil og tablet. Jeg har dog valgt at lave min reference sektion til ”one page”, og slået siderne sammen. Da denne er forholdsvis ny, er det begrænset hvor meget SEO jeg kan miste der.

Som siden er opbygget nu, får du stadig min portfolio i menuen, som opdateres jævnligt med nyt indhold. Blog delen som er der hvor der sker mest, ligger stadig på forsiden, dog først efter teser slideren og de 3 punkter herunder. Både teaser slider og de 3 punkter under, er tænkt til at indeholde det nyeste, og mest relevante indhold på siden. Eks. nyeste blog indlæg, eller mest læste blogindlæg, eller link til det nyeste materiale i min portfolio.

Jeg er peronligt super glad for det nye look, og glæder mig over, at det også ser tjekket ud, når jeg viser det frem på mobiltelefonen. Skal du også have en ny webside, der er klar til 2016, så tøv ikke med at kontakte mig på line-design@hotmail.com.