Social Media September Camp – med Thomas Bigum


Så hoppede jeg med på endnu en Social Media Camp. Thomas Bigums September-camp der hver dag kommer mede fede guldkorn til markedsføring på de sociale medier.

Jeg ELSKER at lære nyt! Der er så mange fede små ting, som man kan bruge i sin hverdag, og i sit arbejde med de sociale medier.

Sidste gang jeg deltog i Sommer-campen, var der især ét trick, som har vist sig super fedt: Nemlig det med at man kan invitere dem der har liket et opslag, til også at like selve ens side. Og det er altså ikke lige nemt at finde ud af, hvis man ikke lige ved hvordan. Det bliver benyttet flittigt i dag på alle de sider jeg administrere!

I September-campen fik jeg bl.a. endelig svar på, hvordan folk gør det der med at skrive med fed på Facebook opslag og lave understregninger og sætter billeder ind midt i teksten. Et lille hint, brug funktionen Noter.

Alt det og mange andre fede fif, suger jeg til mig hver dage lige nu.

septembercamp

Og som sagt jeg ELSKER det!