Sådan hjælper du bedst din iværksætter ven.


Iværksættere lægger tit hele deres liv og arbejde ind i deres projekt. Som en ven af en iværksætter er her det ultimative råd til hvordan du kan hjælpe!

Du kender måske situationen, en bekendt fortæller entusiastisk om et nyt iværksætter projekt. Lad os sige at din ven vil åbne en café eller til at sælge specielt chokolade i en webshop.

Her er de flestes første tanke: Fedt, så kan jeg få gratis kaffe eller gratis chokolade!

Men hvis du virkelig vil hjælpe din iværksætter ven, så skal du ikke spørge om du må få det hele gratis. Du skal derimod gå forrest og købe din vens produkt. Du skal ned og drikker kaffe på den café og gerne slæbe nogle venner med. Og så skal ikke spørge om du må det gratis eller med rabat. Og ja du skal købe den dyre chokolade og opfordre andre til det samme.

For hvis du gør dette. Så vil din iværksætter ven helt sikker begunstige dig og vise sin taknemmelighed når der begynder at komme penge i kassen. Og du vil blive tilbudt gratis kaffe uden at spørge og helt automatisk få tilsendt den lækre chokolade, fordi ingen vil glemme en ven der støtter op på den rigtige måde.

Det var bare det.

iværksætter hjælp