Vind kampen om dit registrerede varemærke på Google


Har du problemer med at dine konkurrenter lukrere på dit navn, og registrerede varemærke på Google ved at købe dit varemærke som Ad-Word?

Og har du allerede forsøgt at smide sure mails til konkurrenterne, med trusler om advokater og misbrug af dit brand? Uden det store resultat?

Så er der en lettere og langt bedre løsning.

Google går ikke automatisk ind i patent- og varemærkestyrelsens database, og finder dit mærke, og kobler det sammen med dig. Det skal du selv fortælle dem, ved at registrere dit varemærke på Google.

Når du har gjort det, er det dig og KUN dig, der kan købe Ad-Words på dit registrerede varemærke. Med mindre, du giver andre tilladelse til det. Og det kan være nødvendigt for nogen.

Et eksempel: En hotelkæde registrere sit varemærke således, at hovedsiden kan købe Ad-Words på det. Men da kæden også repræsentere 20 hoteller rundt i om landet, med hver deres egen webside, så skal disse også kunne købe Ad-Words med brandnavnet. Disse sider skal derfor “white-listes” (i modsætning til udelukkelse, altså black-listing) således at Google ved, at disse 20 sider, også godt må bruge dit registrerede varemærke. Det kunne også være partnere, reklamebureauer eller lignende, som skal have lov til, at benytte dit brand til Ad-Words, disse skal også på din “white-list”.

Sådan gør du:

Udfyld denne formular fra Google
Eller skriv til følgende mail: ads-trademarks@google.com

NU er du i gang, der er skabt en dialog med Google og resten vil gå sin automatiske gang.

googletrademark

Andre gode links:

AdWords Trademark Policy

Help for trademark

Er en af dine annoncer ved en fejl blevet afvist