Bedste alternativ til Cilest p-pillen imod akne


Bedste alternativ til Cilest p-pillen imod akne.

Hvid du ligesom mig i mange år har haft glæde af netop Cilest p-pillen som et middel mod akne, så er du også blevet pænt ærgerlig over at den er gået ud af produktion. Producenter af Cilest siger selv at det er sket fordi der findes mange andre alternative på markedet. Og ja det er korrekt at der findes et hav at piller der virker som præservativer. Men der findes desværre ikke er hav af piller der indeholder gastagenet Norgestimat, som er det aktive hormon der for nogen virker helt fantastisk imod akne.

cilest p-pille

Det rigtige hormon
Cilet p-pillen er en p-pille med dobbelthormon Norgestimat/ethinylestradiol, stort set alle andre p-piller indeholder kun ethinylestradiol og noget andet hormon og det har desværre ikke den samme effekt imod hormonbaseret akne som det andet virksomme stof.

Læger anbefaler tit p-piller som Dian Mite og lignende imod akne, og det virker også for nogen. Men desværre ikke for alle. Selvom Dian Mite også indeholder to forskellige hormoner, så indeholder de ikke Norgestimat.

Da Cilest udgik havde min læge ikke noget alternativ, hun kendte ikke til Lebrelle p-pillen. Så jeg kom på en alm. Mite p-pille. Som desværre betyd at jeg efter 3 måneder havde fået akne igen, efter at have haft helt ren hud med Cilest i flere år.

Måtte selv finde svaret
Jeg fandt selv frem til Liberelle på nettet. Det er ikke en p-pille man typisk bruger i Danmark, men den er tilgængelig. Det kan være dit lokale apotek skal bestille den hjem. Det skal de altid på mit, så ring i forvejen og få den bestilt til når du skal hente den.

Jeg holder ikke pause med p-pillen og får derfor heller ikke min menstruation. Jeg har fået de børn jeg skal have så det har ingen betydning. Det burde det heller ikke have hvis man stadig ikke har fået børn. Men tal med dine læge om det.

Jeg har været på Liberelle nu i 4 måneder og min hud er markant bedre, der er stadig lidt ind imellem, men jeg ved også godt at virkningen tager tid.

Tal altid med din læge
Søger du det bedste alternativ til Cilest p-pillen så vil jeg anbefale at du spørger din læge om at prøve Liberelle. Uanset hvad skal du altid tale med dine læge.

Denne blog er skrevet af en uden lægefaglig uddannelse og bygger kun på brugerens egne erfaringen efter at have levet med akne siden teenageårene. Jeg nærmer mig i dag de 40 og kan med sikkerhed sige at jeg har prøvet stort set alt på markedet imod min akne, og INTET har virker så godt som Cilest og hormonbehandling.

Det gør ingen forskel om du drikker vand, renser hud hver dag, bruger stærke cremer, ikke spiser fedt osv. osv. Hvis din akne er hormonel som min er, så hjælper KUN hormon behandling.


 

Fra Cilest Indlægsseddel:

Cilestindeholder-Aktive stoffer: norgestimat (250 μg) og ethinylestradiol (35 μg).-Øvrige indholdsstoffer:carnaubavoks, croscarmellosenatrium, hypromellose, lactosemonohydrat, magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose, macrogol, titandioxid, indigocarmin (E132) og polysorbat80.

 

Fra Liberelles indlægsseddel:

Liberelle indeholder: Aktive stoffer: 250 mikrogram norgestimat og 35 mikrogram ethinylestradiol. Øvrige indholdsstoffer: majsstivelse, lactose, magnesiumstearat og indigocarmin (E132).

 

Andre typiske p-piller imod akne.

Fra Dian Mites indlægsseddel.

Diane miteindeholder:·Diane mite, overtrukne tabletter. ·Det aktive indholdsstof i Diane mite er 35 mikrogram ethinylestradiol og 2 mg cyproteronacetat. 13De øvrige indholdsstoffer er: Lactosemonohydrat, majsstivelse, povidon 25, magnesiumstearat, saccharose, povidon 700 000, macrogol 6000, calciumcarbonat (E170), talcum, glycerol 85%, titandioxid (E171), jernoxid gul (E172) og montanglycolvoks.

 

Jeg håber at dette kan hjælpe andre der søger et alternativ til Cilest p-pillen imod akne. Liberelle p-pillen er måske svaret, tal med din læge.